AĞRI / MERKEZ - Atatürk Anaokulu

Atatürk Anaokulu

KAZIM KARABEKİR MAH. 1912 SK. ATATÜRK ANAOKULU NO: 3/2 MERKEZ / AĞRI
Vizyon
Okul öncesi eğitimin amaçları ile Türk Millî Eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak; Atatürkçü düşünce sistemini özümsemiş, laik, demokratik, insan haklarına, farklılıklara saygılı, Türkçeyi kurallarına uygun kullanabilen, değişime, gelişime ve yeniliklere açık; yaratıcı, üretken, dinamik ve girişimci, sorunlarına akılcı ve yaratıcı çözümler bulabilen, sorumluluk üstlenip, risk alabilen, işbirliğine, iletişime açık, farklılıklara saygıyla yaklaşabilen, mutlu, umutlu, sağlıklı bireyler yetiştirerek, yetiştirdiği bireylerle örnek gösterilen bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Okul aile işbirliği içinde; bilişsel, sosyal, dil ve psikomotor becerilerinin gelişimini desteklemek koşuluyla, karar verebilen, karşılaştığı güçlüklere çözüm bulabilen, vatanına, milletine, yaşadığı topluma yararlı, kendini özgürce ifade eden, bireyler yetiştirmektir.
Ders Başlama Saati: 08:30 Ders Bitiş Saati : 13:30
Şehir İçi Minibüs Hatları Okulumuzun yanından geçmektedirler.
Yerleşim Yeri
Kazım Karabekir Mah. Naci Gökçe Lisesi Arkası,Hürriyet İlköğretim Okulu bahçesi MERKEZ/AĞRI
Okulumuz il merkezindedir